Una de les principals preocupacions de les núvies de baixa estatura és com lluir estilitzades el dia del seu casament. Els vestits de núvia són tan voluminosos que solen donar sensació de menor alçada, la qual cosa suposa una enorme mal de cap a les que ja de per si són baixetes.

Per això, et donem algunes recomanacions que has de tenir en compte a l'hora de triar cada part del teu vestuari, ja que t'ajudaran a veure't més alta i estilitzada.

El vestit

- Has d'optar per un vestit senzill de caiguda lleugera.

- Evita vestits amb molt volum, teles gruixudes, excés d'adorns i detalls com volants.

- Estils com el tall imperi i de tall recte estilitzen i allarguen la silueta.

- Opta per un escot estil V, strapless o qualsevol altre tipus que no cobreixi excessivament la memòria del teu pit. Un escot alt farà que et vegis molt més baixeta.

- Evita els dissenys que parteixen el teu cos a la cintura. Els vestits estil princesa, per contra, són ideals perquè tallen a la part inferior del bust, creant un efecte visual d'allargament i per tant major altura.

Les sabates

- Opta per sabates altes de taló i si tenen una mica de plataforma és perfecte perquè no et cansaràs tant. No hi ha res pitjor que sentir dolor als peus durant el dia del teu casament.

- Si el teu vestit no és molt llarg, escull unes sabates d'estil obert a la part davantera. Faran que les teves cames llueixin més llargues.

El cabell

- Evita cues o vels molt llargs. Només emfatitzaran la teva menudesa.

- Pel que fa a pentinats recollits, opta per monyos alts o amb volum a la coroneta. T'ajudaran a crear l'efecte de major altura.

- Utilitza accessoris com tiares, pendents o tot el relacionat a joies en grandària moderada. El mateix per al buquet.

Font: CREANDOTUESTILO.COM