Sens dubte la recerca del vestit ideal és un dels processos que més il·lusió i nerviosisme provoquen en la núvia, ja que intentarà lluir preciosa, estar còmoda i a més que l'elecció s'ajusti al seu pressupost. Com segur que ja sabeu, hi ha multitud de cases amb diferents estils amb qui podreu sol·licitar cita per provar tants vestits com vulgueu.

Malgrat que no sabreu quin és el vostre vestit fins que estigueu enfundades en ell, és important tenir unes idees bàsiques alguna cosa definides per no convertir la recerca en una frustració. Les proves poden semblar a priori un procés molt emocionant, però si s'allarguen en excés provoquen estrès i preocupació a les núvies, per això aquests són alguns punts que considero importants abans d'iniciar el procés:

1. Pots començar acotant una mica l'estil mitjançant el tipus d'esdeveniment que esteu preparant. La data i l'hora et donarà idea de si és millor decantar-se per un vestit molt fresc o millor de màniga llarga i el lloc et donarà pistes sobre l'estil més apropiat (quedaria poc coherent un vestit de tall imperi en un casament de platja).

2. Abans de llançar-te a les proves, investiga una mica els webs dels dissenyadors que més t'agradin. Segur que pots anar fent una petita llista dels teus preferits que agilitzaran la visita a la botiga.

3. Fixa un pressupost. Encara que després puguis canviar-lo per un arravatament en trobar el vestit dels teus somnis, pensa realment quants diners estàs disposada a pagar pel vestit, i realitza la teva selecció ajustant-te a això.

4. Pensa quin estil d'entre els que has marcat en el punt 1 queda bé segons la teva anatomia. Poden encantar els vaporosos, però si no afavoreixen la teva figura, no lluirà tan bonic.

5. No tinguis por de fer tantes proves com necessitis. Si no estàs convençuda segueix visitant tallers fins que en veure't reflectida estiguis completament segura d'haver trobat el teu vestit.

6. No puc demanar-te que vagis a les proves amb la sabata de noces definitiu, però sí amb alguns taló similar al que vols aquell dia. Podràs veure la caiguda del vestit amb aquest taló i et faràs una idea de l'efecte "real". Normalment a les botigues de vestits de núvies et pujaran a unes peanyes que et fan altíssima, però és important que vegis l'efecte del vestit amb la teva alçada.

7. Has de valorar si estar còmoda és un condicionant per a tu. Quan vaig acompanyar a la meva cosina a la prova del seu vestit ella tenia clar que triaria un amb el qual pogués ballar sense problemes. És important que a més d'estar guapa i portar un vestit d'impressió puguis comportar-te amb normalitat en un dia tan especial per a tu, oi?

8. Acompanya't de persones que valoris la seva opinió. Si omples les proves de moltes amigues o familiars a les quals aprecies molt però que tenen ben poc a veure amb el teu estil, només aconseguiràs fer-te un embolic amb la decisió.

Malgrat aquest, cada núvia és un món i només quan et submergeixis en la recerca descobriràs quin és el vestit amb el quals vols gaudir del teu dia.

Més consells a srtalimon.com.