La majoria d'ocasions quan ens conviden a un casament no sabem de quina manera ens hem de vestir. Casament informal durant el dia: Un vestit curt o un conjunt. Casament informal durant la nit: Es recomana posar-se un vestit de còctel. Casament semi-formal durant el dia: Un conjunt o vestit curt.

Casament formal durant la nit: Vestit llarg o curt de còctel, però cal mantenir l'elegància. Es recomana utilitzar collarets i accessoris que quedin bé amb el vestit escollit. Casament ultra formal: Un vestit llarg negre i accessoris de màxima elegància com pells i diamants.

Normes a tenir en compte. No cal vestir de blanc perquè s´estaria competint amb la núvia. Existeixen molts colors i tonalitats per escollir, deixem el blanc per a altres ocasions especials. No cal vestir amb gaires lluentons en els casaments de dia. Cal optar per alguna cosa femenina i apropiada, especialment per respecte als nuvis.

No ens hem de posar roba extremadament sexi com straples i transparències perquè no va amb l'estil d'un casament. No hem de posar-nos guants de llarg d'òpera que van més enllà del colze a no ser que portem un vestit sense mànegues. Això sí, cal treure´s els guants per menjar o beure. Cal tenir sentit comú si la invitació no especifica la formalitat de l'esdeveniment. Així, si aquest és durant el dia es pot vestir amb colors pastel o gravats florals lleugers o un vestit curt negre si en canvi és durant la nit, després de les sis de la tarda