El pentinat és una de les tasques que més problemes genera a les núvies: recollit, semirecollit, a l'aire ..., les variables són infinites, com infinits són també els models de vestits que hem pogut triar. Has de tenir en compte que el pentinat i el vestit han d'anar de la mà, però no et preocupis, hem recopilat una sèrie de consells que, segur, t'ajudaran a escollir la millor opció:

-Vestit paraula d'honor

Si tenim unes espatlles boniques i hem triat un paraula d'honor per destacar aquesta part del nostre cos, el millor pentinat que podem lluir és sens dubte, un recollit. Si ens hem decantat per un paraula d'honor però amb un recollit ens sentim molt 'despullades' una bona opció és deixar-nos la cabellera solta o optar per un semirecollit en cascada que caigui des del darrera del cap fins a la part davantera passant per la clavícula.

-Escot tancat

Els vestits amb colls tancats són molt elegants i el pentinat que els acompanyi ha d'estar a l'alçada. Els recollits tirants a la coroneta estilizarán més el teu cos i sobretot el teu coll. Són perfectes per poder lluir amb molt d'estil aquest tipus d'escots.

-Vestit amb tirant d'una sol espatlla

Els pentinats que millor sentin a aquest tipus de vestits són sens dubte els monyos. Dins d'ells tens diverses opcions, el tipus ballarina que deixen lliure tota la cara i aporten un look molt sofisticat, o els d'aires més romàntics que deixen alguns flocs ondulats solts.

-Estil hippie

Si el teu vestit té cert aire hippie i aquest és exactament l'aspecte que vols tenir el dia del teu casament aposta o bé per les trenes cap a un costat o si ets més atrevida completa el teu conjunt amb una corona de flors.

-Vestit amb escot en V

És el model que més afavoreix a les dones amb corbes perquè precisament les realça. Els recollits estil anys 20, són perfectes per donar a aquest tipus de vestits un toc de glamour. Les ones a l'aigua poden ajudar-te a crear aquest efecte i ser una núvia amb molt de caràcter.