Lliurar les invitacions de casament és un ritual molt especial per a moltes parelles, significa descobrir la notícia per a molts dels convidats, tornar a veure a familiars que veus poc o bé organitzar un sopar entre amics amb aquesta excusa.

Precisament per això és molt important que cuideu al màxim les vostres invitacions de casament, és el primer contacte que tindran els convidats amb l'estil del vostre casament i aneu a donar-los moltes pistes del que van a trobar aquest dia.

El que no has d'oblidar:

En les invitacions han d'aparèixer algunes dades bàsiques com els vostres noms, el lloc i l'hora de la celebració. A més dels "bàsics" podeu incloure molts més detalls que poden ser d'interès com un pla d'accés si el lloc no és molt conegut o no està del tot ben senyalitzat, també és interessant col·locar la forma en què els convidats han de confirmar la seva assistència (telèfon, email o fins formulari d'una web).

Serà un gran detall si preguntes per al·lèrgies o intoleràncies alimentàries. Avui en dia totes les empreses d'hostaleria estan preparades per preparar una alternativa per a qualsevol dels plats i aquest convidat quedarà molt satisfet dels teus atencions.

Si celebres el teu casament al camp, a la platja, o en algun lloc especial, seria convenient avisar perquè utilitzin calçat còmode o portin alguna peça d'abric. El mateix si vols un casament informal, més d'un agrairà un "no s'accepten corbates".

Creativitat al poder:

Hi ha multitud de propostes per a preparar les teves invitacions de casament, des dels clàssiques targetes que podeu imprimir en un paper amb textura a qualsevol material que pugui representar alguna cosa per a vosaltres (un disc, una ampolla amb un paper dins, una caixa de crispetes per a casaments inspirades al cinema, o fins i tot invitacions ficades dins d'una llauna).

Qualsevol proposta és vàlida amb l'objectiu de sorprendre als vostres convidats, i és genial poder aprofitar la invitació per, com us deia, transmetre'ls la temàtica del casament o el grau de solemnitat de l'acte.

Si això d'enviar 100 invitacions i anar casa per casa lliurant no és el vostre, podeu recórrer a una de les moltes web a través de les quals es pot configurar i dissenyar una invitació.