Encara que la principal protagonista és, sens dubte, la núvia, no ens podem oblidar d'ell. Avui, hem decidit parlar-vos de la importància que està adquirint l'home dins d'aquest esdeveniment.

Tradicionalment, els homes havien de cenyir-se a portar el típic frac o esmòquing de color fosc i totes les mirades requeien en el vestit d'ella. En l'actualitat, aquest concepte ha evolucionat i no només és la núvia la que s'esforça per buscar el model ideal per al seu gran dia, també el nuvi desitja estar perfecte.

Quin color vull? Quines són les millors teles? Què m'afavorirà més? Ells també volen veure's macos i per a això és molt important buscar un disseny que connecti amb la personalitat de cadascun. Combinar els colors segons la temporada de l'any i buscar un pentinat i complements que afavoreixin la seva imatge. Però, abans de res, el nuvi s'ha de sentir especial i satisfet amb el que porta posat. Tot i que sense oblidar la importància que estigui en sintonia amb la núvia.

És per això, que la nova tendència és, sens dubte, buscar un vestit que s'acobli al gust i estil de cada home. De manera, que se senti elegant i amb estil.

Enrere va quedar el mite que només la núvia vol estar ideal, és hora que el nuvi comparteixi protagonisme amb un look perfecte. Ja saps quin és el teu?