Sudan, menys conegut i visitat que el seu veí nord, Egipte; ofereix més piràmides, moltíssima història i uns paisatges inesborrables per a qui ho descobreixen.

Per què Sudan?

Contemplar les piràmides de Meroe, Patrimoni de la Humanitat i un dels enclavaments més singulars del món, justificaria el viatge de per si, però Sudan té molts més llocs insòlits que recórrer: l'explosió de vida que fascina a qui s'acosta a les ribes del Nil a visitar alguna de les aldees nubias que la poblen, els temples de Naga o Musawarat, les necròpolis del Kurru i Nuri, la muntanya sagrada de Jebel Barkal, en Karima, o l'espectacle dels dervixos a Omdurman.

Concebuda com a petita expedició que es realitza a bord de 4X4, NUBA ofereix aquesta ruta pel nord del Sudan, que es durà a terme del 11 al 20 de desembre d'aquest any i que suposarà per a l'agència endinsar-se en un nou i enlluernador destí africà .

Col·lecció de Viatges Tardor 2014

La tardor és una de les millors èpoques per descobrir altres mons. Fes les maletes i gaudeix en família, en parella o amb amics de les millors avantatges, lluny dels tradicionals mesos de juliol i agost

De vins per Europa: Itàlia. Sota el sol de la Toscana, recorregut en cotxe d'època per camp italiana i tasts de vi Chianti en prestigioses bodegues.

França: La Ruta Riesling. Ruta per les vinyes de les vessants d'Alsàcia per degustar l'autèntic vi Riesling.

Argentina: Un lloc en el món. Sensacions de luxe al Con Sud: de Buenos Aires a Ushuaia, sense oblidar

El Calafate.

Bhutan: Al marge del temps. Viatge al cor de l'Himàlaia, entre terrasses d'arròs i monestirs que

pengen de les muntanyes.