Decidir destí per la teva "lluna de mel" és una de les tasques més complicades a l'hora d'organitzar un casament. A més, ara amb la crisi estrenyent, els llocs somiats poden convertir-se en inassolibles pel nostre pressupost.

Nosaltres ho sabem i, per això, hem fet una selecció de les destinacions més econòmiques i romàntiques que segur t'encantaran:

-Creuer: Els creuers permeten conèixer diversos llocs en poc temps, viatjant de la forma més còmoda. Els vaixells ofereixen unes instal·lacions de luxe pròpies del millor dels hotels. Així que amb aquesta opció és factible prendre el sol o relaxar-vos a l'spa mentre es viatja de Venècia a les Illes Gregues en menys d'un dia.

La gran majoria d'ells ofereixen, a més, la possibilitat de fer un viatge amb tot inclòs, sense haver de preocupar-nos un moment tan especial dels diners, així com excursions organitzades que no donen cabuda a discussions.

La majoria de les companyies navilieres ofereixen descomptes i detalls especials per als nuvis com els 2X1, xecs bescanviables en els vaixells o detalls especials per als nuvis.

Un creuer pel Mar Adriàtic i Illes Gregues amb parades a Venècia, Santorini o Estambúl, per exemple, ronda els 2.000 euros per parella.

-Tour Per Itàlia: Itàlia és un dels països més bells del món i, recórrer a la lluna de mel, una de les experiències més especials que es poden tenir.

Moltes agències ofereixen lots de tot inclòs amb els que es poden visitar ciutats com Venècia, Roma o Florència. El preu sol ser d'uns 2.000 euros per parella i per setmana.

Però si es desitges abaratir costos i viure una aventura especial, pots llogar un cotxe o utilitzar els trens, fent els plans sobre la marxa. L'italià és una llengua fàcil d'entendre pels espanyols, així que no us resultarà difícil fer reserves en hotels o restaurants in situ. No oblidis visitar la zona de la Toscana i Sardenya per tenir un viatge inoblidable.

-Tailàndia: És el destí ideal pels que volen conèixer noves cultures en un marc idíl·lic ple de platges d'aigües cristal·lines, i de paisatges d'un verd salvatge.

Combina la possibilitat de visitar ciutats frenètiques com Bangkok, descobrir una nova gastronomia i cultura coneixent els seus temples, gaudir de les seves idíl·liques platges d'aigües cristal·lines i sorra blanca i recórrer els seus tropicals selves a lloms d'un elefant per conèixer la seva fauna salvatge.

El seu exotisme oriental és perfecte per gaudir d'una lluna de mel inoblidable.

El preu d'aquest viatge és d'un 3.000 euros els dos, una setmana.