Decidir el viatge de noces no sempre és fàcil i moltes parelles demanen assessorament a les agències de viatges. D´indrets al món n´hi ha molts d´interessants però s´ha de tenir en compte el pressupost de cada parella, la seva experiència viatgera i quines són les seves inquietuds. Algunes parelles es plantegen la lluna de mel com una ocasió per descansar de l´estrès de mesos de preparatius, i d´altres la veuen com la millor manera de conèixer una destinació on probablement no tornaran mai més. Així, per als uns la millor opció és una platja paradisíaca i per als altres conèixer indrets de l´altra banda del món. Però tots busquen que sigui un viatge «únic, increïble i inoblidable».

És un lloc sol·licitat pels nuvis que busquen paisatges idíl·lics i romàntics, amb platges quilomètriques de sorra blanca i fina i aigües cristal·lines. Igual que les Maldives, és una destinació idònia per desconnectar de la rutina diària i on l´única preocupació sigui viure l´amor.

És una destinació que té cada vegada més demanda. És un país amb una àmplia varietat d´activitats d´aventura enmig de paisatges amb gran diversitat ecològica i amb platges de qualitat.

Ofereix una barreja d´història, natura, aventura i cultura molt atraient. També és una opció si la parella té clar que vol conèixer Amèrica del Sud. O el Brasil, amb platges per relaxar-se, ciutats per conèixer i selves per explorar. També per als amants de la neu i la natura, la Patagònia (Argentina i Xile) és un bon viatge.

Cosmopolita i encantadora, Nova York s´ha convertit en una de les preferides per al viatge de noces. La ciutat dels gratacels té un encant especial i molts indrets per conèixer en parella.

Estats Units dóna per molt i la Costa Oest també és un viatge molt llaminer. Descobrir l´encant, la història, l´avantguarda i les tendències de San Francisco, també el Parc Nacional de Yosemite, Los Angeles i Las Vegas, la ciutat que mai no dorm i amb diversió assegurada.

Per a les parelles aventureres, anar de safari a Kenya, a l´Àfrica, és garantia d´aventura i relax. Una combinació perfecta per gaudir de la naturalesa salvatge però també de platges de somni. I per arrodonir la lluna de mel, uns dies a les illes Maurici, amb platges paradisíaques i oasis entre palmeres al mig de l´oceà Índic.

Passar uns dies especials en un país asiàtic és una altra opció per a la lluna de mel. El Japó, la Xina, l´Índia o Tailàndia, un país ple de màgia per descobrir, amb ciutats cosmopolites plenes d´energia i platges tranquil·les amb paisatges paradisíacs.

Viatjar als antípodes i contemplar nous horitzons. Austràlia és una terra llunyana i sorprenent, amb molt potencial.

Per als que no els agraden els viatges llargs, descobrir els fiords noruecs serà tot un encert. És una destinació plena de màgia i romanticisme. Coneguts per la seva naturalesa verge, les seves glaceres, boscos màgics i muntanyes escarpades.