L'estació ripollesa Vall de Núria inaugurarà la temporada d'esquí aquest dissabte amb l'obertura d'una pista, la Roc Malé, i també el parc lúdic amb la zona de trineus. El cremallera de Núria reprendrà el servei el dia 1 de desembre i l'estació preveu obrir les seves instal·lacions amb gruixos d'uns 20 o 25 centímetres de neu pols. Una de les principals novetats d'aquesta temporada són els forfets conjunts Atotaneu, que permeten esquiar a totes les estacions gestionades per FGC pel mateix preu. Les altres estacions, a banda de Vall de Núria, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat - La Molina, Espot, Port Ainé i Vallter 2000- també preveuen iniciar la temporada aquest dissabte.

Una de les principals novetats d'aquesta temporada són els forfets conjunts Atotaneu -Atotaneu 5.0 i Atotaneu 6.0- que permeten esquiar a totes les estacions gestionades per FGC pel mateix preu, a la vegada que ofereixen més de 150 avantatges en forma de descomptes i promocions. El forfet Atotaneu 5.0 permet esquiar a les estacions de Vall de Núria, Espot, Port-Ainé, Vallter i Tavascan i disposen d'un 50% de descompte a la Molina amb el forfet de dia. D'altra banda, el forfet Atotaneu 6.0 permet esquiar a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port-Ainé, Vallter i Tavascan pel mateix preu.

D'altra banda, enguany l'estació ha posat en marxa un nou circuit d'esquí de muntanya i de raquetes de neu senyalitzat que transcorre pels paratges de Vall de Núria. Els visitants també podran gaudir del parc lúdic, on podran anar amb trineus, fer tir amb arc o excursions amb raquetes.