Masella. Millores en instal·lacions i serveis. S´han substituït ca­nons de producció de neu antics per canons d´última generació més eficients des del punt de vista energètic.Les millores també afecten les pistes i s´ha renovat el material de lloguer amb esquís de gamma mitjana i alta de les marques Elan, Rossignol, Fischer, Völkl, Head i Salomon. Noves botes d´esquí alpí de la marca Alpina, taules de surf de neu de les marques Elan i Rossignol i nous cascos de la marca Stadium. L´abonament de temporada de Masella permet esquiar o surfejar més de 40 dies de franc en més de 30 estacions diferents repartides entre 2 continents (Europa i Amèrica) i 8 països (Alemanya, Andorra, Àustria, Eslovènia, Espanya, Estats Units d´Amèrica, França i Itàlia). Ampli ventall d´abonaments de temporada, el que permet esquiar tots els dies de la temporada fins als que serveixen per a dies feiners, o d´1 sol dia per setmana a triar, etc. -per tal que es pugui escollir el que millor s´adapti a les necessitats de cadascú amb un estalvi molt important.

Grup FGC. Ferrocarrils de la Generalitat gestiona les estacions de la Molina, Vall de Núria, Espot, Portainé i Vallter. La principal novetat de la temporada són els forfets conjunts Atotneu 6.0 i Atotneu 5.0. Es tracta d´un producte totalment innovador, atès que permet esquiar a les sis estacions que gestiona FGC al mateix preu.

Vall de Núria. Millora de la seguretat a les pistes que es tradueix en la instal·lació de nous paravents, noves senyalitzacions, matalassos, xarxes, balises i paviments. Millores d´accessibilitat a les estacions del cremallera: ampliació de 104 places d´aparcament a Ribes Sud, intermodalitat amb l´estació del cremallera de Ribes Enllaç. Millores en el Parc lúdic: instal·lació de llits elàstics i ampliació de la zona de trineus.

Boí Taüll Resort. S´ha arreglat i asfaltat la carretera des del pla de l´Ermita fins a la base de l´estació.

Espot Esquí-Portainé, Tavascan. S´han fet millores en el sistema de producció de neu i en l'adequació ambiental de les dues estacions, amb sembres i plantacions en pista que asseguren una base idònia per a la conservació del mantell de neu. Millores considerables en diferents infraestructures, canalització d'aigües residuals, desguassos, paravents i senyalització, totes elles pensant en el medi ambient. A les pistes s'ha invertit en la conservació i consolidació de talussos per poder refermar el terreny per on discorren les pistes, eliminar contrapendents i millorar així la seguretat per als esquiadors.

Vallter 2000. S´han netejat i buidat els talussos de la carretera d´accés a l´estació. També s´han repassat i asfaltat diferents trams de carretera d´accés, un tram d´aparcament a la cota superior i altres obres de sanejament. S´ha canviat la imatge corporativa i hi ha una nova senyalització de l´estació. Nous aspersors de neu a diferents punts de l´estació, i dos nous ancoratges per a la millora dels treballs de la màquina trepitjaneu, són altres millores. També s´ha canviat el motor del telecadira Enric Planella i s´han arreglat una part dels seients del telecadira Jordi Pujol (2a fase). Instal·lació de diferents trams de paravent per a un millor manteniment de la neu i la construcció i adquisició de diferents mòduls de l´snowpark, són altres millores destacades.

Vaquèira Beret. Durant l'estiu s'hi han dut a terme els treballs de manteniment per optimitzar instal·lacions i millorar els serveis que ofereix l'estació. S'ha reformat la cafeteria Bosc a la cota 1.800 de Vaquèira. A mes a més, hi ha novetats en l'oferta de totes les cafeteries a pistes. S'ha adequat l'exterior del bar de la cota 1.500 de Vaquèira, inaugurat la temporada passada, incorporant mobiliari i més recolza esquís per a més comoditat. Hi ha una nova entrada amb accés directe al guardaesquís d'una banda, i a l´autoservei i al bar de l'altra. L´esquiador també trobarà una nova botiga amb accessoris per a l'esquí al hall, i més espai per a refugi en els dies de mal temps. Pel que fa a les pistes, s´han millorat alguns traçats. S'ha condicionat la part baixa de la pista Manaud en la seva connexió amb la zona de Argulls. S'ha millorat el traçat de la línia dels teleesquís Tuc de la Llança. A la pista Ticolet s'ha millorat el tram final en la seva connexió amb la pista Dossau.

S'han resembrat les pistes de la cara nord: Luis Arias, Cara Nord, Isards, Ós i Tamarro i a Beret les pistes d'Egua, Egua 2 i Egua 3. A Bonaigua s'ha resembrat la part baixa de la pista Peülla. Aquesta actuació permet que la neu aguanti molt més i fer un trepitjat òptim. Quant a comunicació, destaca la creació dels Itineraris Safari al web. La proposta es concreta en 3 itineraris (per a l'esquiador iniciat, avançat i expert) amb informació sobre les instal·lacions i serveis que es troben en el recorregut. Comunicació a través del web: Nova aplicació per a smartphones amb accés a tota la informació de la pàgina web, previsió meteo, pistes i remuntadors oberts, pistes acabades de trepitjar, càmeres web, etc. Comunicacions parlades o podcasts de Ràdio Aran FM 91.0.