El Dia Internacional de la Neu arriba enguany a la seva segona edició després de que el darrer any fos implantat per part de la Federació Internacional d'Esquí (FIS). Per aquesta raó, durant aquest cap de setmana tindran lloc en diverses estacions del territori català activitats especials relacionades amb l'esport alpí.

Baqueira Beret presenta activitats especials per a tot tipus de públics

Una de les estacions que aposta més fort en aquest sentit és sens dubte l'Estació de Baqueira-Beret, que oferirà activitats per a esquiadors de tots els nivells. Es celebrarà una baixada de torxes pensada per a esquiadors experts, classes d'esquí especials a un preu reduït i àpats a les pistes per als qui s'inicien en l'esport i un concurs de ninots de neu buscant la diversió dels més petits.

A la Molina es podrà assistir a xerrades meteorològiques

Per la seva banda, l'estació de la Molina ha decidit dedicar el dia als meteoròlegs. Per això anima a tots els aficionats a la meteorologia a que no deixin passar l'oportunitat de viure una jornada que han batejat com a "Meteo Race" i que tindrà conferències sobre el tema i la presència del conegut meteoròleg Francesc Mauri. Es sortejaran també regals i es farà una barbacoa.

El Port del Compte celebra el dia coincidint amb el actes del 40è aniversari del Club d'Esquí Solsona

L'estació del Port del Compte està aquest cap de setmana doblament d'enhorabona ja que la celebració del Dia Mundial de la Neu coincidirà amb els actes que es duran a terme per commemorar els 40 anys als que arriba aquest any el Club Esquí Solsona. A partir de la tarda del dissabte es succeiran diverses activitats com una baixada de torxes, una exhibició free-style o una competició d'eslàlom. El colofó final el posarà el sopar a l'Alberg el Mirador. El preu és de 12 euros i per assistir-hi és necessari apuntar-se mitjançant un correu a la direcció esqui@clubesquisolsona.net.