Un total de 105.500 esquiadors han passat durant les festes de Nadal per les estacions d'esquí de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter. Els gruixos d'entre 40 i 50 centímetres de neu pols i la bona climatologia de les festes nadalenques ha propiciat que el volum de visitants hagi augmentat un 40% respecte la temporada 2011-2012. Entre el dissabte 22 de desembre i el diumenge 6 de gener, 50.500 esquiadors van passar per La Molina, 22.100 per Vall de Núria, 11.800 per Espot, 17.000 per Port Ainé i 4.100 per Vallter.

Segons el Grup FGC, que gestiona aquestes estacions, els factors determinants per arribar a aquestes xifres ha estat l'ampliació de l'oferta de serveis i activitats i els forfets Atotaneu 5.0 i 6.0, que permeten esquiar a totes les estacions del Grup Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya al mateix preu.

Unes festes de Nadal durant les quals s'hi han celebrat diverses activitats

Durant aquestes festes s'han realitzat tota mena d'activitats lúdiques i esportives a les diferents estacions, com ara la inauguració del Parc Lúdic de l'estació de Port Ainé o l'acte que es va fer el passat dia 27 de desembre conjuntament entre FGC i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya per potenciar la Selecció Catalana d' Esquí de Muntanya i que va comptar amb la participació del guanyador de la Crononiu d'enguany, Kilian Jornet.