Els responsables de l'estació de Baqueira Beret han decidit avançar a aquest dissabte, 23 de novembre, l'inici de la temporada d'esquí després de les intenses nevades dels darrers dies. Els gruixos de 50 a 80 centímetres caiguts des de divendres i els més 30 centímetres de les darreres 24 hores permetran obrir parcialment les instal·lacions una setmana abans del previst. Del 23 al 29 de novembre estaran oberts a l'àrea de Baqueira els telecadires Bosc, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana. Si bé inicialment el complex hivernal va valorar només obrir la Cara Nord a través del telecadira Jorge Jordana, les intenses nevades han motivat l'estació a ampliar els remuntadors i pistes oberts a la zona central de Baqueira.

L'estació de Baqueira Beret havia previst obrir les seves instal·lacions el 30 de novembre però les nevades dels darrers dies han fet que els seus responsables hagin decidit avançar l'inici de la temporada a aquest dissabte, amb una obertura parcial de les instal·lacions.

Així, del 23 al 29 de novembre estaran oberts a l'àrea de Baqueira els telecadires Bosc, Mirador, Era Cabana i Jorge Jordana. Tot i que l'estació va valorar en un principi només obrir la Cara Nord a través del telecadira Jorge Jordana, les intenses nevades i la bona acollida de l'obertura primerenca per part dels aficionats han motivat els responsables el complex a ampliar els remuntadors i pistes oberts a la zona central de Baqueira.

A la vegada, segons els resposanbles de Baqueira Beret, aquesta decisió també vol facilitar l'accés dels esquiadors a pistes ja que podran estrenar les primeres corbes de l'hivern tant des de la base de Baqueira 1500 com des d'Orri. Els pàrquings habilitats seran els de 1500 -descobert- i el d'Orri. El servei de gua-gua estarà en funcionament i pel que fa a la restauració funcionaran la Cafeteria Bosc i el Pàrrec d'Orri -el Moët estarà tancat-.

Els afeccionats que vulguin adquirir un forfet per aquest cap de setmana ho podran fer a les taquilles d'Orri i a les de 1500. El preu d'adult de dia serà de 30 euros i l'infantil de dia de 20 euros.