L'estació d'esquí de Cerdanya, Porté-Puymorens, amplia el seu domini esquiable cap a la zona del Baladrà, entre l'espai de la Mina i la carretera RN-320, més enllà del Coll de Puymorens, a la carretera del Pas de la Casa, a Andorra. En total, són prop de 2,5km de recorregut, amb un desnivell d'uns 600 metres. Aquest tram estarà degudament senyalitzat i amb balises, marcat en el pla de pistes de l'estació com una nova pista vermella posada al servei dels esquiadors.

Aquest nou espai d'esquí de Porté recorre gairebé paral·lel a la zona on es va instal·lar el primer remuntador de l'estació, els anys 50, a la collada de Puymorens. La pista s'obrirà els cap de setmana i els festius i dies de vacances. La pista, que circula per un paratge d'una gran bellesa natural i des d'on es pot veure les muntanyes d'Andorra i de l'Ariège i la vall de l'Hospitalet, s'inaugura aquest dissabte.

Els terrenys de la nova pista de Porté-Puymorens formen part dels municipis de Latour de Carol i de Porté. Tots els usuaris de la carretera del coll de Puymorens que es desplacin aquests dies entre Andorra i Porté o de la Cerdanya a l'Ariege podran veure, a peu de la via NR-320, un gran rètol que marca l'abast del domini de l'estació d'esquí.

Amb autobús petit, cada quart d'hora

Per oferir aquest nou espai, l'estació posa en servei un autobús petit que farà de servei llançadora (tres minuts de bus) entre el final de la pista del Baladrà i el coll de Puymorens, des d'on els esquiadors podran baixar fins a la zona de la Vignole.

Per poder disposar del nou servei d'autobús els usuaris/esquiadors hauran de pagar un suplement a les taquilles de la Vignole i reservar així una de les places del bus. El transport començarà a les 10,45 hores i finalitzarà a les 15,45 hores. En total, cada dia, el servei funcionarà unes 20 vegades.