La Molina i Masella no sabran si obren pistes pel pont de la Puríssima fins a última hora a l'espera de una baixada de temperatures per a poder produir més neu artificial o una nevada que acabés de donar gruix a algun tram de pistes. La directora comercial de Masella, Maite Martí, ha afirmat que es disposa de gruix suficient per esquiar a la zona de Coma Oriola i de la Tossa d'Alp. Martí ha dit que "si tot es compleix i es pot fer neu es podrà obrir algun dia del pont de la Puríssima, però encara estem treballant i no es pot informar de data d'obertura".

La Molina per la seva part podria obrir dissabte la zona baixa de pistes, tot i això estant a l'espera de l'evolució del temps i de la fabricació de neu artificial. La responsable de comunicació, Marta Viver, ha manifestat que "la prioritat es obrir pista Llarga i en això estem treballant de totes formes fins dissabte mateix no ho sabrem".

L'estació més baixa del país, Port del Comte, situada al Prepirineu del Solsonès, encara no té clar si obriran o no i tot i que ja han començat a produir neu, esperen que nevi una mica per poder posar en servei alguna de les pistes de debutants de cara al pont.