Saint Moritz, Verbier, Aspen o Baqueira són alguns dels destins hivernals preferits per la jet set per esquiar i practicar altres esports hivernals mentre gaudeixen de les botigues i restaurants més exclusius.

Molts famosos tenen les seves estacions d'esquí preferides, a les que són assidus hivern rere hivern. Aquestes són quatre d'elles:

Saint Moritz (Suïssa)

Possiblement Saint Moritz sigui l'estació d'esquí més famosa del món. Aquí, els famosos no només troben 350 quilòmetres de pistes, sinó que també és hoquei, trineus o patinatge, entre altres activitats d'hivern. Aquesta estació de Suïssa uneix a la perfecció vacances d'hivern i esport.

En els seus carrers es troben algunes de les firmes de moda més rellevants com Prada, Gucci, Versace, Bulgari, Hermès, Chanel o Dior potser per tot això aquest sigui el lloc preferit del rei Carles Gustau de Suècia, George Cloone i l'actor britànic Hugh Grant.

Verbier (Suïssa)

Situada en Les 4 Vallées (Verbier, Nendaz, Veysonnaz, Thyon i La Tzoumaz) compta amb més de 400 quilòmetres de pistes i té tot el necessari per ser una de les estacions de la jet set, caríssimes botigues exclusives, qualitat i famosos. Aquesta destinació ha pres una importància més gran des que Richard Branson va obrir un luxós hotel de nou suites, The Lodge, i fins i tot la reialesa anglesa s'apropa fins aquí.

En aquesta estació suïssa podràs trobar també amb la família reial de Mònaco, Victoria i David Beckham o l'extennista Boris Becker.

Aspen, Colorado (EUA)

Aspen, als Estats Units, una de les estacions de més famoses del món, es troba situada en ple cor de les Muntanyes Rocalloses, als Estats Units, encara que realment la integren quatre estacions diferents: Aspen Mountain, Aspen Highland, Snowmass i Tiehack entre les quatre compten amb més de més de 495 quilòmetres de pistes.

Aspen va ser escenari de la pel·lícula de Jim Carrey i Jeff Daniels 'Dos tontos muy tontos'. I, com a bona estació famosa per la seva exclusivitat, gaudeix de nombrosos botigues i boutiques exclusives, restaurants amb menjars de tot el món, galeries d'art i una gran quantitat de pubs, bars i spas.

Aquest és el destí favorit de Melanie Griffith, Paris Hilton o Elle Mcpherson. També Kate Hudson, Kurt Russell, Charlie Sheen, Heidi Klum, Kevin Costner, Demi Moore o Mariah Carey es declaren assidus a les pistes blanques de l'estació de les muntanyes rocoses.

Baqueira Beret (Espanya)

No podem deixar de banda una de les estació d'esquí més famoses d'Espanya, Baqueira Beret. Situada a la Vall d'Aran, a Lleida, és l'estació més gran de la península amb 153 quilòmetres esquiables. S'ha convertit en sinònim de luxe i destinació predilecta per a les vacances hivernals de la Família Reial i d'altres famosos com Belén Rueda, la família Aznar o els periodistes Ana Pastor i Antonio García Ferreras.

Baqueira Beret ha estat lloc preferit per la Família Reial per passar part de les vacances hivernals durant molts anys. S'allotjaven a la residència La Pleta, a la part alta de l'estació. També van acudir la Reina Letizia i el Rei Felip VI quan encara eren nuvis.