L'estació d'esquí de Porté Puymorens obrirà parcialment el proper cap de setmana (28 i 29 de novembre) gràcies a la nevada d'aquests darrers dies que ha deixat gruixos de neu que fan possible la pràctica de l'esquí. A més, el descens de la temperatura ha permès que els canons de neu es posin a treballar amb total normalitat.

Porté Puymorens inaugurarà temporada, doncs, el dissabte 28 de novembre, a partir de les 9 del matí. Es podrà esquiar a la part central de l'estació, a la zona de la Vignole, amb un forfet a preu únic i especial només per aquest cap de setmana.

Novetats de temporada

Entre les novetats de la temporada, us recordem que aquest any hem obert una nova pista negra "La Vertige", a la sortida del mirador voladís de "Le Pied dans le vide" i tindrem un nou snowpark, que s´instal·larà a l´àrea de la Vignole, amb un forfet exclusiu. Més canons de neu i millores en els serveis completen les novetats.

Nous forfets familiars, assegurances a 1 euro i pagament en tres terminis

Els forfets de temporada es poden comprar ara amb importants descomptes al web wwww.porte-puymorens.net. A més, en promoció, l'assegurança costarà 1 euro i es podrà pagar en tres terminis.