L´estació d´esquí del Port del Comte ha ampliat aquesta temporada la zona de Tubbys amb una nova àrea lúdica per als més petits, amb mòduls per a nens d´1 a 6 anys. A més, les instal.lacions també estrenen un rocòdrom.

El complex continua oferint enguany una plataforma de reserva i compra on-line d´abonaments de temporada amb la possibilitat de pagament amb targeta de crèdit. Seguint amb les pràctiques de la temporada passada, impulsarà la comunicació on-line i a través de xarxes socials, amb més concursos i promocions per als guanyadors.

L´estació d´esquí alpí del Port del Comte està dividida en dos grans sectors: l'un comprèn el Querol i el nord del serrat de la Bòfia, i és on hi ha tots els nuclis de serveis i aparcaments; l'altre, situat en una zona més elevada entre el Pedró dels Quatre Batlles i Estivella, no té accés rodat, i per arribar-hi cal agafar un telecadira de 2 places.

16 remuntadors

Després d'un procés de modernització, l´estació disposa de remuntadors amb més capacitat. Les cotes de l'estació són el mínim de 1.700 metres i el màxim de 2.400 metres, i hi ha un total de 16 remuntadors amb capacitat per transportar 16.060 persones/hora.

La producció de neu es fa per mitjà de 256 canons, i el complex inclou un total de 37 pistes. L'horari dels remuntadors és de 9 del matí a 5 de la tarda, i l´última pujada dels telecadires és a 2/4 de 5.

La darrera temporada d´esquí no va ser gaire bona per a l´estació solsonina, ja que el vent i la calor van obligar a tancar-la a les portes de les vacances de Setmana Santa, a principis del mes d´abril. Els seus responsables es lamentaven llavors que hi havia hagut molt poques nevades durant l´hivern i que les fortes ventades havien perjudicat la qualitat de la neu. Enguany esperen que les condicions meteorològiques permetin gaudir d´una bona temporada.