Tot i que algunes ja van obrir el cap de setmana passat, serà aquest, que coincideix amb el pont de la Puríssima, quan totes les estacions d'esquí dels Pirineus estaran llestes per rebre els amants de la neu. Seran quatre dies per fer les primeres baixades i aprofitar les ofertes de principi de temporada. A continuació t'expliquem les novetats de la temporada, promocions i amb quin estat et trobaràs les estacions, ja que algunes obriran només alguns dels seus sectors. També pots consultar l'estat de la neu aquí.

Baqueira obrirà tots els sectors, amb més de 90 pistes

Baqueira-Beret preveu obrir els tres sectors de l'estació i més de 90 pistes que superen els 140 quilòmetres esquiables pont de la Puríssima. El complex compta amb una previsió meteorològica favorable de sol i manca de vent i gruixos en pistes entre els 60 centímetres a la cota 1800 i el metre a cotes altes. Aquest divendres s'ampliarà l'horari de les oficines fins a les deu de la nit.

Les Angles: oferta de 4 dies al preu de 3

L'estació d'esquí de la Cerdanya francesa Les Angles obrirà aquest pont de la Puríssima 2015 el sector de Balcere, sector que que suposen un 75 % de tot el domini esquiable del complex. A més, els responsables de l'estació han preparat una oferta molt atractiva per als esquiadors que decideixin passar el pont a la muntanya i és que es podrà esquiar els quatre dies al preu de tres.

Porté-Puymorens: tots els remuntadors en funcionament i m´s de 28 pistes esquiables

Porté Puymorens obrirà tots els sectors de l'estació durant aquest pont de la Puríssima. Hi haurà fins a 28 pistes obertes a les àrees de la Vignole, la Mine, Fontfrède i le Village i tots els remuntadors estaran en funcionament. Gairebé el 90% del domini esquiable estarà obert, a banda de la totalitat dels serveis del complex en actiu (restauració i establiments de lloguer de material). L'estació disposa de bons gruixos de neu (80cm a les cotes altes del complex) i la qualitat de la neu està garantida per aquest pont, malgrat les temperatures d'aquests dies.

Port del Comte: inici de temporada

Les estacions d´esquí alpí de la Cerdanya ja porten el rodatge de deu dies de temporada per rebre a ple rendiment els milers d´esquiadors que tradicionalment trien el pont de la Puríssima per treure els esquís de l´armari. Amb tot, la pujada de temperatures dels últims dies va deixar l´oferta de la Molina d´ahir en dues pistes obertes i un quilòmetre esquiable amb un gruix d´entre vint i quaranta centímetres. Per la seva part, l´estació solsonina de Port del Comte espera mantenir o millorar unes condicions de neu que per ara permetrien obrir la zona de debutants i la de tubbing.

Masella permet esquiar al llarg d'uns 21 quilòmetres

L'estació cerdana, que gaudeix d´una situació encarada al nord, ha ofert els darrers dies un forfet que permetia esquiar en 16 pistes que ofereixen 21 quilòmetres. De cara al cap de setmana, la situació es pot mantenir.

La Molina tindrà bona neu, més de 10 pistes i una tarifa especial

L'estació ofereix un forfet de dia a preu especial, que variarà segons el comunicat de neu disponible al seu web. Hi haurà més de 10 pistes obertes, entre elles, Estadi, la única pista negra que a hores d'ara és oberta en tot el Pirineu Oriental, segons la pròpia estació.

Vall de Núria: nou parc lúdic

Els visitants podran gaudir al màxim del Parc Lúdic, ja que l´estació ofereix un ampli ventall d´activitats relacionades amb la neu, com per exemple, Tubby Cross i patinets de neu. Pistes i cobertura Wi-Fi: l´estació incorpora millores a les pistes (hidrosembra, drenatges, paravents i proteccions de seguretat) i àmplia la cobertura Wi-Fi en cafeteries i en diversos espais comuns.

Vallter 2000 es fa més segur

Els esquiadors notaran millores destacables a les pistes de l´estació, ja que s´ha treballat en la instal·lació de nous paravents, en l´allisada de diferents trams de pistes (Morens i Xemeneies) i en la hidrosembra de talussos i pistes: Barquins, Jordi Pujol.

Port Ainé renova l'Hotel Port Ainé 2000

Una de les novetats de l'estació ha estat la renovació del seu allotjament principal, un hotel tres estrelles, del qual se n'han remodelat una gran part de les habitacions. En Seguretat, s'han instal·lat paravents, nous matalassos, xarxes i balises

Espot Esquí té nou traçat de la pista de tubbing

Enguany s'ha remodelat i condicionat el traçat de la pista de tubbing i de la pista de trineus al Parc Lúdic.