Els millors especialistes internacionals de Telemark visitaran l'estació d'Espot per competir en la FIS Telemark World Cup que tindrà lloc els dies: 5, 6 i 7 de febrer.

Espot torna a ser l'escenari de l'emblemàtica FIS Telemark World Cup. Una tradició que, des de fa anys, ha estat present a l'estació lleidatana. Amb aquesta prova es tornarà a posar Espot en el mapa mundial, amb la participació dels 70 millors atletes en les disciplines de Paral·lel Sprint, Sprint i el Clàssic.

Programa

Divendres 5 de febrer

10.30 h a la Pista Estadi: Paral·lel Sprint (Masc-Fem). Aquesta prova consta de dues mànigues, en què dos esquiadors s'enfronten en un traçat de Gegant, amb un salt i un peralt al final on l'esquiador ha de fer un gir de 360º. Després del gir, l'esquiador recorre els últims metres fent un sprint en la modalitat de skating d'esquí de fons fins a la meta.

Dissabte 6 de febrer

10.30 h a la Pista Estadi: Sprint (Masc-Fem). Es caracteritza per la mateixa dinàmica del Paral·lel Sprint. En aquesta prova, però, l'esquiador competeix individualment.

Diumenge 7 de febrer

10.30 h a la Pista Estadi: Clàssic (Masc-Fem). Es tracta de la prova reina. És com la de Sprint, però els esquiadors s'hi juguen tot en una sola màniga. L'entrega de premis es realitzarà mitja hora després de la finalització de cada prova.

Els horaris es poden veure alterats per les condicions meteorològiques.