Aquest dijous 8 de desembre l´estació de La Molina ha estat l´escenari de l´11a edició de la CronoNiu, competició de cronoescalada d´esquí de muntanya que representa la segona prova de la 12a Copa Catalana de Curses Verticals. Els guanyadors han estat Oriol Cardona, en la categoria sènior masculí i Claudia Galicia, sènior femení.

La cita esportiva ha comptat amb 3 itineraris diferents, en funció de cada categoria. La categoria sènior masculí i femení, en què els participants han recorregut un desnivell de gairebé 700 metres, la categoria infantil, amb desnivell de 335 metres, i les categories de cadet i júnior, que han hagut de superar un desnivell de 500 metres.

Recorregut del circuit de curses verticals d'esquí de muntanya

El passat 3 de desembre Vallter 2000 va acollir la primer parada del circuit amb la Crono Vallter Territori dels Isards. La prova, organitzada per l'SkiClub Camprodon. La següent i última cita del circuit tindrà lloc a l'estació de Vall de Núria de la mà de la CronoNúria, que enguany arriba a la seva quarta edició. La cita esportiva, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, se celebrarà l´últim dia de l'any i serà la primera Sant Silvestre d'esquí de muntanya.