Regió7
Festa Major de Manresa
FESTA MAJOR DE MANRESA

La Mostra reedita el seu encant

Centenars de persones van omplir de gom a gom la plaça Major dissabte a la nit en un acte ple de foc que va incorporar noves coreografies del bestiari festiu. Quan es van obrir els llums, els presents van envair l'espai per ballar al so de les músiques locals.

28-08-2017Meneame
Salvador Redó.

REDACCIÓ | MANRESA Hi ha pocs preludis tan viscuts com el del correfoc. La plaça Major es va omplir dissabte un any més amb motiu de la mostra, el succedani de l'acte que tancarà avui dilluns la festa major en versió apta per a tots els públics.

Molt foc i molta gent. Ja amb la foscor planant sobre la ciutat, la mostra va tornar a ser un espectacle massiu, i els que van tenir la sort d'agafar posició a primera fila van ser els que més de prop van constatar el potent arsenal pirotècnic que l'organització posa a disposició de la festa.

Un cop encesos els llums de la plaça i enretirades les tanques, petits i grans van ocupar el centre de l'espai per ballar al so de la música nostrada. Sense foc, és clar. Ni guspires. Saltar i xalar sota la fumera queda per als qui dilluns vulguin ser més atrevits.