Halloween, la Nit dels Difunts, ja és aquí i amb ella arriben les festes i les disfresses. Cada vegada sou més els qui sortiu aquesta nit terrorífica on l'única premissa que importa és fer por, molta por. I a l'hora de triar la disfressa cal tenir en compte unes quantes coses, i és que els complements són fonamentals a l'hora de vestir. Però el toc de gràcia el pots trobar en les ungles. Per això et donem idees per quan et facis la manicura aquest Halloween.

Hi ha personatges senzills i ja molt vistos com la nena de l'exorcista, Dràcula o la mítica bruixa, per això el millor és sorprendre i escollir la disfressa més xula de la festa. Però com hem dit, no t'oblidis de les ungles. Una manicura negra pot ser adequada per una vampiressa. Però, i si li dónes un toc més terrorífic a les ungles? Ulls, cranis, figures de Frankenstein, sang gotejant. Sona bé, oi?

Aquí et deixem una imatge d'una manicura de Halloween perquè agafis idees. Colors que necessitaràs: daurat, negre, blanc, platejat i, sobretot, vermell, molt vermell i quant més viu millor.

¡Esgarrifós!