S'apropa Halloween, una festa que tot i ser anglosaxona cada vegada té més adeptes a casa nostra. En aquest vídeo t'ensenyarem com en poquets passos i de forma senzilla aconseguiràs crear una simpàtica aranya. Una creació ben dolça, ja que pren com a base un donut de xocolata, i que pot animar el teu berenar o sopar de Halloween. Prova de fer-la i envian's una foto a web@regio7.cat, que la compartirem!

Què necessites per fer una aranya de Halloween amb donuts?

Per a cada unitat necessites un donut de xocolata, fideus de xocolata (popularment coneguts com a cagallons de xocolata), melmelada de maduixa, tires de pega dolça (negra) i Lacasitos o M&M. Mira el vídeo per saber els passos a seguir.

Més creacions de Halloween amb donuts

Els donuts són un dolç que ens pot donar molt joc a l'hora de crear figures i cares inspirades en Halloween. A continuació recollim algunes creacions de donuts de Halloween que hem trobat a la xarxa i que, de ben segur, et serviran d'inspiració.

Primer pas, fer els donuts. Aquest vídeo t'ho explica

Hi ha moltes maneres de preparar donuts. Hem trobat un vídeo que t'explica deu formes d'elaborar-los. Receptes molt senzilles!

Ulls, vampirs i aranyes

Un cop sabem com fer la massa dels nostres donuts de Halloween, és moment de decorar-los i fer creacions espectaculars. En aquest vídeo pots veure com fer ulls a partir de donuts, vampirs i aranyes.