Si tens ganes de fer riure una bona estona aquella persona especial a qui vols enviar una felicitació de nadal, a continuació tens una llista de felicitacions de Nadal per Whatsapp. També les pots fer servir en format SMS.

Per Nadal: felicitat, per Any Nou: prosperitat, i per sempre: la nostra amistat. Bon any nou!

Avís a tota la població: el simulacre de pau i amor ha finalitzat. Ja podeu guardar la vaixella, l'escudella i els torrons. També podeu insultar als cunyats. Feliç Nadal!

Sóc Melsior, estic de copes amb aquell parell. La cosa se'ns n'ha anat de les mans, així que no esperis regals aquest Nadal. Bones festes!

Si la Nit de Reis veus que Gaspar es despulla i es fica al teu llit, explica-li que allò que tu vas demanar va ser un "volvo"? Feliç Nadal!

Predicció astral gratuïta per a aquest nou any. Sort: els astres et somriuran. Salut: els astres segueixen somrient. Activitat sexual: els astres no paren de riure. Bon Nadal!

En aquest moment, en aquest país hi ha 66.000 persones fent l'amor, 15.820 estan acabant, 19.965 estan començant, 28.819 estan en ple plaer i sols n'hi ha un/a llegint missatges. Espavila! Bon any nou 2010.

En aquestes dates volia enviar-te quelcom una mica graciós... increïble... tendre... sexy... dolç i molt entretingut. Però ho sento, jo no entro per la pantalla. BON ANY!!

Bon Any! Sé que és d'hora però conec tanta gent rica, maca i sexy que començo pels pobrets, desgraciadets, alcohòlics i degenerats. Feliç any!

Després de 365 dies et torno a recordar. Ets al meu mòbil, però no sé qui ets. Feliç any.

Aquest any havia pensat felicitar només la gent que em cau bé i és important en la meva vida, però al final us enviaré missatges als de sempre... Bon Nadal.

La policia busca una persona maca, sexy, carismàtica i increïblement bona al llit. Tu, clar, estàs segur, però jo..., on m'amago? Bon Nadal i feliç any nou!

Aquest any només felicitaré la gent que realment m'importa. Aquells que quan cerques a l'agenda del mòbil i llegeixes el seu nom se t'escapa una somriure. Bon Any Nou.

Et passes la vida esperant que passi alguna cosa i al final l'únic que passa és la vida... En aquest nou any no esperis, fes que passi!! Feliç any!

En néixer, Déu em va donar a elegir entre estar boníssim/a o tenir bona memòria, així que perdona si ja et vaig felicitar el Nadal.

En fer Déu el repartiment d'habilitats, em va donar a elegir entre estimar els meus amics i tenir bona memòria, així que Feliç Setmana Santa i Feliç 1832.

Tanca els ulls, pensa en tot el que et va fer somriure l'any que acaba i oblida't de les altres coses... Tant de bo aquests somriures se't multipliquin per 2011. Bon Any.

Hi ha 2 dies a l'any sobre els quals no pots fer res: AHIR I DEMÀ: només avui podràs perdonar, somriure, somiar, estimar, sentir... Feliç any nou!!

La felicitat és fer el que es desitja i desitjar el que es fa. No somiïs la teva vida, viu els teus somnis. Feliç any nou!

Boikot als sms nadalencs! Passa-ho!

Els amics són com els radars de la guàrdia civil: encara que no els vegis hi són!

Et volia enviar una cosa super-especial per a felicitar-te l´Any Nou, però he tengut un problema...

Com embolic tot el meu amor i una dolça besada?

Que mai et manqui l´amor... i si no, ja saps on trobar-me. Feliç Any!

Ha vingut el Pare Noel i m'ha ofert tenir el penis de 28 cm o tenir bona memòria... ara no recordo si t'he felicitat el Nadal. Bones festes!