El menjador es converteix en un dels protagonistes indiscutibles durant aquestes dates. Si vols que la decoració de la taula

deixi bocabadats els teus éssers estimats, no dubtis a seguir aquests senzills consells:

El minimalisme nòrdic

Triar tons blancs i neutres és imprescindible si volem vestir la nostra taula a l´estil escandinau. Uns colors que poden crear una atmosfera freda que hem de contrarestar amb l´ús d´espelmes de diferents mides, que aportaran la calidesa necessària a l´ambient. Per aconseguir l'equilibri perfecte, posa al llarg de la taula unes branques de pi i unes pinyes.

Una taula elegant

L´estil més glamurós arriba de la mà del blanc i del daurat. Dos tons que no hauràs de barrejar amb d´altres si vols que l´elegància sigui la protagonista del teu menjador. L´ideal és vestir la taula amb unes estovalles blanques i reservar el daurat per a la vaixella i els complements com portaespelmes i tovallons.

L´estil més clàssic

Ideal per a aquells que vulguin donar un toc il·lustre a la seva taula. Colors daurats, platejats, vermells i verds seran els protagonistes absoluts del teu menjador. Encertaràs si els combines amb centres de taula creats a partir de materials naturals, com branques de pi o grèvol. Unes espelmes vermelles acabaran de donar el toc especial a la teva taula nadalenca.

En contacte amb la natura

Si el teu menjador compta amb una taula de fusta natural, aquesta és sens dubte la teva millor opció. La estovalles pots reduir-les a l´ús d´un camí i acompanyar la taula amb elements d´origen orgànic com ara branques, fulles de pi i pinyes. Completa la taula amb adorns de colors naturals com són el vermell, el verd o el marró.