Ara que l'estiu ja és aquí, els dies són més llargs i amb la calor intentem aprofitar al màxim el temps a la platja o la piscina. Durant aquestes hores al sol és normal que el telèfon mòbil o la tablet es converteixin en el nostre gran aliat contra l'avorriment. Ara bé, ¿Quantes vegades has intentat llegir algun missatge de WhatsApp al sol i t'ha estat impossible?

Està clar que les pantalles dels smartphones no són precisament antireflectants, de manera que si volem llegir missatges o navegar a Internet sota la llum solar hem d'utilitzar alguns trucs o alternatives per aconseguir-ho.

Segueix llegint si vols saber com veure la pantalla del mòbil o la tablet a la platja i la piscina.

Invertir els colors de la pantalla

La solució més senzilla per evitar els reflexos del sol a la pantalla d'un smartphone és la d'accedir a la configuració del mateix dispositiu i invertir els colors perquè sigui més fàcil llegir els missatges sota la claror del dia.

En dispositius iOS: Ajustaments>;; General>;; Accessibilitat>;; Visió i prem el botó per activar els Colors negatius.

Android: Accedeix a Configuració>;; Accessibilitat>;; Visió i activa la casella de Colors negatiusProtectors de pantalla antireflectant

Una altra manera més eficaç d'aconseguir per aconseguir veure la pantalla del mòbil sota el sol és la de fer-te amb protector de pantalla antireflectant. En l'actualitat són molts els fabricants que tenen en el mercat aquests accessoris amb els quals podràs gaudir de la teva Smartphone a la platja alhora que protegeixes el vidre dels cops. El seu preu pot variar entre els 10 i els 30 euros.