Tres receptes perfectes per portar a la platja

Aquests plats sans i fàcils de preparar et permetran gaudir de l'estiu sense descuidar la dieta

29-06-2017Meneame
Un sandvitx complet és una bona opció
Un sandvitx complet és una bona opció. Getty Images.

REDACCIÓ Ja han arribat l'estiu i els dies de platja. Si ets dels que passa el dia allà i no es mou de la sorra ni per menjar, no et perdis aquestes tres receptes perfectes per portar a la platja. Són tres plats frescos, fàcils de preparar i sans per a tota la família:

1. Sandvitx de vedella marinada, mostassa i ruca
Un sandvitx és una opció fàcil de preparar i nutritiva que et donarà l'energia suficient per a un dia de platja. T'ensenyem a preparar un sandvitx diferent i sa per menjar bé sense descuidar la dieta:

Ingredients:
· 1/2 culleradeta de salsa maionesa
· 1/4 de culleradeta de mostassa
· 100 g de vedella marinada
· 1 bola de formatge mozzarella fresc
· 1 alvocat
· 1 tomàquet
· Ruca
· 2 llesques de pa integral o de cereals

Elaboració:
· Barrejar en un bol la maionesa i la mostassa
· Remenar fins a obtenir una massa homogènia
· Tallar 4 talls de formatge mozzarella fresc
· Tallar l'alvocat i el tomàquet
· Muntar el sandvitx

2. Amanida murciana

Una amanida diferent que et refrescarà en els dies més calorosos. Pot realitzar amanides amb gairebé tot, atreveix-te a innovar i barrejar els teus ingredients favorits en una amanida. Nosaltres et proposem aquesta opció:

Ingredients:
· 4 tomàquets
· 1 ceba
· 100 g de bacallà esqueixat
· Un grapat d'olives negres
· 2 ous
· Oli d'oliva verge extra
· Sal

Elaboració:
· Fer el bacallà i deixem refredar
· Tallar els tomàquets a daus
· Coure els ous i tallar-los
· Tallar la ceba
· Barrejar tots els ingredients
· Arreglar l'amanida amb sal, oli d'oliva i vinagre


3. Llibrets de llom farcits de pernil i formatge

Una opció perfecta i ràpida que fascinarà als més petits de la casa. A més, els donarà l'energia suficient per jugar amb les onades la resta del dia.

Ingredients:
· 6 llibrets de llom
· 6 talls de formatge
· 6 talls de pernil dolç
· 2 ous
· Pa ratllat
· Sal
· Oli d'oliva per fregir

Elaboració:
· Estendre els llibrets sobre una superfície i el salem
· Cobrir cada llibret amb un tall de pernil dolç i una altra de formatge
· Tancar les vores de cada llibret amb un o dos escuradents perquè no s'obrin en fregir-los
· Escalfar la paella i afegir oli d'oliva
· Fregir els llibrets per cada costat (han de quedar ben daurats)
· Treure del foc els llibrets i posar-los sobre un plat amb paper de cuina perquè s'absorbeixi l'excés d'oli