Ja han arribat l'estiu i els dies de platja. Si ets dels que passa el dia allà i no es mou de la sorra ni per menjar, no et perdis aquestes tres receptes perfectes per portar a la platja. Són tres plats frescos, fàcils de preparar i sans per a tota la família:

1. Sandvitx de vedella marinada, mostassa i ruca

Un sandvitx és una opció fàcil de preparar i nutritiva que et donarà l'energia suficient per a un dia de platja. T'ensenyem a preparar un sandvitx diferent i sa per menjar bé sense descuidar la dieta:

Ingredients:

· 1/2 culleradeta de salsa maionesa

· 1/4 de culleradeta de mostassa

· 100 g de vedella marinada

· 1 bola de formatge mozzarella fresc

· 1 alvocat

· 1 tomàquet

· Ruca

· 2 llesques de pa integral o de cereals

Elaboració:

· Barrejar en un bol la maionesa i la mostassa

· Remenar fins a obtenir una massa homogènia

· Tallar 4 talls de formatge mozzarella fresc

· Tallar l'alvocat i el tomàquet

· Muntar el sandvitx

2. Amanida murciana

Una amanida diferent que et refrescarà en els dies més calorosos. Pot realitzar amanides amb gairebé tot, atreveix-te a innovar i barrejar els teus ingredients favorits en una amanida. Nosaltres et proposem aquesta opció:

Ingredients:

· 4 tomàquets

· 1 ceba

· 100 g de bacallà esqueixat

· Un grapat d'olives negres

· 2 ous

· Oli d'oliva verge extra

· Sal

Elaboració:

· Fer el bacallà i deixem refredar

· Tallar els tomàquets a daus

· Coure els ous i tallar-los

· Tallar la ceba

· Barrejar tots els ingredients

· Arreglar l'amanida amb sal, oli d'oliva i vinagre

3. Llibrets de llom farcits de pernil i formatge

Una opció perfecta i ràpida que fascinarà als més petits de la casa. A més, els donarà l'energia suficient per jugar amb les onades la resta del dia.

Ingredients:

· 6 llibrets de llom

· 6 talls de formatge

· 6 talls de pernil dolç

· 2 ous

· Pa ratllat

· Sal

· Oli d'oliva per fregir

Elaboració:

· Estendre els llibrets sobre una superfície i el salem

· Cobrir cada llibret amb un tall de pernil dolç i una altra de formatge

· Tancar les vores de cada llibret amb un o dos escuradents perquè no s'obrin en fregir-los

· Escalfar la paella i afegir oli d'oliva

· Fregir els llibrets per cada costat (han de quedar ben daurats)

· Treure del foc els llibrets i posar-los sobre un plat amb paper de cuina perquè s'absorbeixi l'excés d'oli