Uns 50 socorristes vetllaran aquest estiu per la seguretat a Tarragona ciutat

La temporada de platges ha començat amb el repartiment de cendrers, fins a les 10.000 unitats

14-06-2017Meneame
Platja de l'Arrabassada de Tarragona.
Platja de l'Arrabassada de Tarragona.. ACN.

ACN | TARRAGONA Un total de 48 socorristes vigilaran aquest estiu les platges del municipi de Tarragona. El 15 de juny comença la temporada de platges al litoral tarragoní, amb la vigilància per part dels equips de la Creu Roja i agents de la Guàrdia Urbana. El servei es mantindrà tot l'estiu -fins al 13 de setembre- als més de 15 quilòmetres de costa que hi ha al municipi. En el conjunt de la demarcació, Creu Roja va fer l'any passat més d'una quarantena de rescats. Consulta l'estat de les platges.

La campanya que impulsa l'Ajuntament de Tarragona enguany no presenta gaires novetats respecte les anteriors, si bé posa el focus en millorar la neteja de les platges i evitar les conductes incíviques. Així, es repartiran entre els banyistes fins a 10.000 cendrers -uns milers més que en passades campanyes- per evitar que es deixin burilles a la sorra.

Una altra novetat serà la distribució de denúncies policials en format PDF als càmpings per a clients, víctimes d'un furt o robatori, perquè ja puguin omplir-la i agilitzar el tràmit mentre s'hi desplaça una patrulla.