Servei WhatsApp Regió7

Regió7, al teu WhatsApp

Amb aquest servei gratuït els lectors poden rebre al telèfon mòbil les notícies més destacades del dia

Regió7 disposa d'un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual aquest diari envia les notícies locals més importants del dia.

Servei gratuït

Els lectors interessats a rebre les novetats informatives al seu telèfon mòbil poden inscriure's de forma completament gratuïta. Amb aquest servei fem un pas més en la relació amb els nostres lectors, apropant-los l'actualitat de les comarques centrals de forma còmoda i immediata.

Com apuntar-se al servei

Cal guardar el número de Regió7 als seus contactes -679 30 92 89- i enviar un missatge per WhatsApp que inclogui el seu nom i cognoms. En un període inferior a 72 hores rebrà un missatge de benvinguda. Li aconsellem que guardi el número associat al nom Regió7 o Whats App Regió7. Aquest servei s'engega amb l'enviament d'un màxim de dos missatges al dia. Actualment, el servei funciona de dilluns a divendres.

Preguntes freqüents

  • Quants missatges rebré al dia? No saturarem el teu Whatsapp. De dilluns a divendres rebràs entre un i dos enviaments recollint les notícies més destacades del moment, tret que l'actualitat justifiqui l'enviament de notícies d'última hora.
  • Quan tardaré a rebre les notícies des de que m'apunti? En un període màxim de 72 hores des que ens hagis enviat el missatge d'alta rebràs un text de benvinguda. A partir d'aleshores ja aniràs rebent les alertes.
  • Rebré missatges d'altres lectors? No. Els únics missatges que rebrás són els que contenen les notícies de Regió7.
  • Quan tarda a ser efectiva una baixa? Igual que per a les altres, les baixes també es cursen en un període màxim de 72 hores.
  • Pot ser que no rebi les alertes? Assegura't que tens guardat el número de Regió7 a l'agenda de contactes.
  • Puc fer servir aquest número per contactar amb la redacció? No, el telèfon per contactar amb l'equip de Regió7 és el 93 877 22 33. 

Donar-se de baixa del servei

Les dades de les persones que s´inscriguin en aquest canal de WhatsApp estaran sempre a resguard de la Llei de Protecció de Dades i els usuaris podran donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Amb un simple missatge al número de telèfon 679 30 92 89 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i es deixarà de rebre les notificacions. Per a més informació, consulta l'apartat "Nota legal del servei d'informació gratuïta via WhatsApp.

Proposta innovadora

Aquest servei de WhatsApp constitueix, en el sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Prensa Ibérica, grup al qual pertany Regió7. Espanya és l´Estat europeu en què més s'utilitza WhatsApp i l´ús del servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els usuaris. De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Reglament europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, l'informem que les dades que ens faciliti seran tractats per Edicions Intercomarcals SA, amb domicili al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, amb la finalitat d'enviar-li titulars de les notícies a través de l'aplicació Whatsapp en el seu telèfon mòbil. L'informem que, tot i que l'aplicació Whatsapp es troba fora de la UE, aquesta està sotmesa al Privacy Shield Framework que pot consultar en el següent link. En el cas que vulgui conèixer amb més detall els tractaments i les finalitats de les seves dades podrà revisar la política de privacitat en el següent link. Li recordem que en qualsevol moment podrà sol·licitar la baixa d'aquest servei enviant la paraula BAIXA al següent número de telèfon 679 30 92 89 que és el mateix des del qual vostè rep les comunicacions. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, suspensió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, dirigint una comunicació escrita, acompanyada de fotocòpia del DNI o document acreditatiu de la seva identitat, al següent correu electrònic: web@regio7.cat.