"Ja vaig dir que Madrid i Barça són com una balança. En el moment que un va bé es compara, en el sentit que un va bé i l'altre no. Penso que no és tan greu la seva situació. Sí que és veritat que està a nou punts, però no crec en la crisi del Madrid. Se n'han refet de moltes. Fa dos anys també van estar en una situació semblant, es van recuperar i van aconseguir el títol", ha comentat sobre aquesta qüestió.

A més, el de Terrassa Vallès ha continuat l'explicació i ha assegurat que l'equip blaugrana està "a gust". "Les sensacions són bones, portem una ratxa de victòries en Lliga i a partir d'aquí ens preocupa poc el que passi a Madrid", ha sentenciat.

I és que per a l'internacional espanyol el canvi d'entrenador a l'equip blanc perjudica més els madridistes que el Barcelona. "No sé fins a quin punt ens afecta. Però sí que ens beneficia que estiguem bé. Crec que els afecta a ells que nosaltres estiguem bé. Hem d'intentar ser regulars i continuar amb aquesta ratxa, perquè al final aconseguirem els reptes que tenim, que són els títols. Suposo que el canvi d'entrenador els afectarà més a ells que a nosaltres", ha afegit.