Els fuenlabreños van sortir molt més concentrats al partit i fruit d'això, van assolir les primeres diferències al seu favor, que els van permetre fins i tot manejar rendes de vuit (20-28) i set punts (33-40), aquesta última just abans del descans, ambdues coincidint amb sengles triples de Llegeixo Mainoldi.

No obstant això, Román Montáñez es va tirar l'equip a l'esquena en la represa i amb 21 punts loderó l'ofensiva manresana, que va contar amb un total de sis jugadors en els dobles dígits, fent inútil un nou recital anotador de Brad Oleson, màxim *anotador dels del Fernando Martín, amb 16 punts.

Prèviament, en la jornada matinal, el Unicaja va vèncer amb facilitat al CAI Zaragoza (102-77) el que li permet seguir al TAU Ceràmica, mentre que el Reial Madrid, el DKV Joventut i el Barcelona guanyen sense realitzar un gran joc en la tretzena jornada de la Lliga ACB.

El Unicaja de Màlaga, amb un gran Carlos Cabezas que reapareixia juntament amb Haislip i Berni Rodríguez en el conjunt de Aito, no va tenir problemes per a atropellar (102-77) al CAI Zaragoza que gens va poder fer davant el bon partit de Kelati i Haislip que van dominar el joc sota el cercle, destacant el primer amb la màxima puntuació del partit, 20 punts, i el segon amb 7 rebots.

Un parcial que va arribar a 11-0 en el segon quart va decantar el bonic partit que va gaudir el Martín Carpena, en el qual Green va ser el jugador que més lluentor dels *maños.

EL DKV Joventut es va dur el triomf (66-77) sense deixar opció per al Cajasol, malgrat no realitzar un gran partit bastant-li alguns minuts d'un joc més intens per a vèncer amb facilitat. La parella formada per Jagla i Sonseca i una anotació repartida entre tot l'equip va ser clau.

El Cajasol que no coneix encara la victòria en ACB sota la batuta del seu nou entrenador, Pedro Martínez, segueix evidenciant la seva dolenta temporada malgrat que va tenir al millor jugador de la trobada, Caner-Medley, amb 19 punts i 12 rebots.