16 de desembre de 2008
16.12.2008
Campionat del Món

Bernie Ecclestone defensa el sistema de medalles: "Farà de la Fórmula 1 un espectacle més emocionant"

16.12.2008 | 14:56

El patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, ha tornat a defensar el seu sistema de medalles per al Campionat del Món, ja que considera que crearà un "espectacle més emocionant" ja que els pilots estaran "més motivats per guanyar".

El britànic ha previst lliurar medalles d'or, plata i bronze als tres primers classificats en cada Gran Premi de manera que el campió del món es decidirà en funció de qui hagi guanyat més medalles daurades, en cas d'empat es comptaran les plates, i si persisteix la igualtat, els bronzes.

"Aquest sistema farà de la Fórmula 1 un espectacle més emocionant perquè incentivarà els pilots a córrer per guanyar. Veurem més avançaments, els pilots assumiran més riscos i competiran dintre seu fins a la bandera de quadres", ha assegurat en una entrevista amb 'formula1.com' que recull Europa Press.

Ecclestone lamenta que actualment els pilots són conservadors i es conformen amb la "segona, tercera o quarta posició" de manera que la carrera es queda "apagada" després de l'última entrada a 'boxs'. "No cal culpar els pilots, són corredors, però el sistema de punts els fa ser molt conservadors. Tal com estan les coses, si volen el títol, és millor assegurar alguns punts que quedar-se sense ells", ha indicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes