La corredora juvenil del CA Manresa Meritxell Soler va pujar al podi absolut en la 27a cursa urbana d'Andorra la Vella, dins els actes de la Festa Major de la localitat. La cursa era sobre una distància de 2.860 metres i Soler va plantar cara a l'atleta internacional andorrana que pendrà part als Campionats del Móin a Berlín (en la prova dels 800 metres) Natalia Gallego, de l'equip AA Catalunya.

Fins al darrer tram Gallego no va despenjar-se de l'atleta santjoanenca del CAM i es va acostar a la victòria. Soler ja no la va poder atrapar, però es va fer amb el segon lloc d'aquesta prestigiosa cursa. Finalment, Gallego va fer un temps de 10:22 i Soler de 10:21. En tercer lloc va arribar Laura Sallés (10:54).

Pel que fa la cursa a nivell masculí es va imposar per l'internacional Toni Bernadó, del CAVAndorra, amb 7:51, un nou rècord.