La ciutat de Solsona acollirà els dies 19 i 20 de setembre vinents la segona edició del quadrangular de futbol base del Solsonès, organitzat pel club local. Enguany, en aquest torneig participaran els equips del Vila-real, en les categories de cadet A i infantil, l'Athletic Club de Bilbao infantil, el Futbol Club Barcelona infantil i els amfitrions, el Club de Futbol Solsona, en categories d'iniciació.

Es tracta d'un torneig molt ben valorat pels equips participants, la qual cosa ha permès, segons la presidenta del conjunt solsoní, Montse Albacete, "consolidar a la comarca del Solsonès un espai de confluència de coneixements i de tecnificació esportiva amb la finalitat de promocionar el futbol de les categories d'iniciació i donar a conèixer els joves talents a escala nacional". A més a més, pot servir perquè els jugadors d'iniciació del CF Solsona tinguin equips competitius amb els quals enfrontar-se i mesurar les forces.

Per la seva banda, el president del CF Solsona, Josep Puig, va valorar de manera molt positiva aquesta iniciativa ja que, segons el seu punt de vista, "en època de recessió econòmica permetrà donar a conèixer el nom de la comarca a escala nacional, fet que pot implicar un augment en el nombre de visitants i de famílies, que aprofitaran aquest cap de setmana per gaudir dels seus espais i indrets emblemàtics". Durant els dies en què durarà el torneig, es preveu l'assistència d'unes 2.000 persones a Solsona.

La primera edició del torneig, disputada l'any passat, va veure la victòria dels cadets del FC Barcelona, que es van imposar a l'Espanyol, al Lleida i al Solsona, en un certamen que va disputar-se en enfrontaments de trenta minuts i amb partits de tots contra tots. El conjunt solsoní va aconseguir aleshores un sol punt i el repte consistirà ara a repetir o millorar aquesta actuació. El torneig té el suport del Consell Comarcal i de l'Ajuntament, amb la col·laboració de Gesport.