El Proinosa Igualada va caure en el darrer minuta la pista d'el Liceo de la Corunya, en l'últim partit de la travessa d'alta dificultat que ha afrontat l'equip anoienc en aquest inici de temporada.

L'Igualada va saber resistir a un Liceo en plena forma física i el frec a frec va ser la tònica de la primera part. Una igualtat que es va trencar al minut 18, quan Jordi Bargalló va encetar el marcador a favor del Liceo, gràcies a una assistència de Marc Gual.

A la represa, l'Igualada va crear moltes oportunitats, tot i que el gol es va fer pregar. Va arribar en el minut 37, quan Enric Torner, driblant a mitja pista, va clavar la pilota per l'escaire i, tres minuts després, un gol de Ferran Formatjé va avançar els anoiencs a l'electrònic. El Liceo va reaccionar, i quan faltaven menys de 2 minuts, els gallecs van capgirar el marcador, amb un segon gol de Bargalló. L'Igualada, en inferioritat numèrica, va veure com Gual transformava un xut de falta directe en el gol de la victòria. L'Igualada va recuperar la igualtat a la pista, però no va ser a temps de capgirar el marcador i el Liceo va ser definitiu el 3-2. Abans però, Marc Navarro va marcar un gol fantasma, ja que, tot i que la pilota va entrar, un forat a la xarxa de la porteria va generar confusió i els àrbitres no el van registrar.

El tècnic de l'Igualada, Joan Carles, va valorar que "tot i marxar sense punts, hem fet un bon joc, hem jugat de tu a tu amb el Liceo, un equip potent; a més, l'equip sap com crear il·lusió".