El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, va insinuar ahir que Raúl Tamudo no va voler entrar a la convocatòria per al partit d'avui contra el Valladolid (17 h). "Hem intentat apropar-nos, però per l'altra banda no hem vist un senyal positiu", va explicar. Pochettino va argumentar que, després de valorar durant la setmana si convocar el davanter, se sentia "bastant trist i enfadat". "Tant jo com el cos tècnic hem intentat reconduir aquesta situació en benefici del club, de l'equip, però hem trobat un buit al davant. La decisió és que no ha estat convocat", va concloure el tècnic argentí.

La plantilla intenta mantenir-se al marge de la mala sintonia entre el club i Tamudo i buscarà l'oportunitat de prolongar la seva bona ratxa davant un Valladolid. Després de sis jornades invicte a la Lliga BBVA, l'Espanyol intentarà sumar tres punts per consolidar-se a la part còmoda de la taula, demostrar que és un equip sòlid al camp i superar ràpid l'ensopegada a la Copa del Rei.

L'equip blanc-i-blau ha aconseguit dues victòries a casa, però, fins ara, només ha estat per la mínima i amb bastant sofriment. Un dels reptes, per això, és convertir-se en un local més fort i, també, solucionar la falta de gol. Pochettino no podrà comptar Nico Pareja, expulsat davant el Sevilla, i Facundo Roncaglia serà el seu substitut a l'eix de la defensa. És possible, a més, que Javi Chica torni a l'onze inicial en lloc d'Iván Pillud i no està previst que Iván de la Peña torni a l'equip titular i, per tant, Nakamura podria disposar d'una nova oportunitat.

El Valladolid, eufòric després de la golejada al Valladolid (4-0) i a la victòria copera amb el Mallorca (2-1), afrontarà el partit amb les baixes de Fabricio, Sesma, Sisi, Barragán, Héctor Font i Asier.