L'Albert Disseny va aconseguir una treballada victòria davant del cuer de la classificació, el Bàsquet Sant Boi, que va donarr molta guerra tenint en compte la seva situació a la lliga.

Des d'un inici els locals van imposar un ritme molt fort que els visitants no van poder seguir. Aquest factor juntament amb l'encert des de més enllà de 6,25 donava 14 punts d'avantatge als locals (24-10). En el segon quart els manresans van sortir en tromba i aconseguien el que seria el màxim avantatge del partit amb 19 punts (29-10), però aviat una defensa zonal visitant va propiciar un parcial contrari de 2 a 14 que situava un 34 a 24 en l'electrònic. Malgrat això els homes d'Esteve Caballol aconseguien marxar al descans mantenint la diferència en l'electrònic (44-30). En la represa els locals van tornar a situar-se a 19 punts, però el Sant Boi, altre vegada amb variants defensives reduïa la diferència. En l'últim període una defensa pressionant i posterior zona va trencar la fluïdesa ofensiva dels manresans i el Sant Boi es va situar a sis. Aleshores, però, un triple manresà deixava la renda en nou punts de diferència. En els darrers instants, amb el partit sentenciat, els visitants van maquillar el resultat amb tirs lliures (84-77).