El Barça volia viatjar a Kazan amb els tres punts de Pamplona per tal d'afrontar amb tranquil·litat un partit decisiu de la Lliga de Campions. El gol de Piqué en pròpia porta en temps de descompte, però, ha tornat a provocar dubtes en l'entorn blaugrana, ha acostat el Reial Madrid a dos punts i fa que el partit al camp del Rubin es vegi com una final per continuar tenint aspiracions a la Lliga de Campions, afectades després de la derrota al Camp Nou contra el mateix equip fa quinze dies.

Del partit del Reyno de Navarra en va sortir perjudicada la defensa. Primer, per l'autogol de Piqué, tot i que el jugador del planter no és gens qüestionat. Sí que ho és, en canvi, Rafa Márquez, jugador que la setmana passada va dir que estava a punt de renovar. El mexicà va perdre la pilota que va suposar l'empat quan només faltava mig minut per a la finalització del temps afegit, una acció impròpia d'un jugador de la seva veterania en un moment així. Márquez afegeix aquesta acció a la lesió que l'ha tingut més d'un mes fora de combat, al seu mal partit contra el Rubin a casa i als dubtes sobre si és necessari que continuï. Márquez sembla que serà titular a Rússia perquè Puyol haurà de tornar a fer de lateral a causa de la baixa per lesió de Dani Alves. A la competició europea no pot actuar Txigrinski, un altre dels damnificats del partit contra l'Osasuna. L'ucraïnès continua sense demostrar per què calia pagar 25 milions d'euros per ell. Dissabte va veure una targeta groga a la primera part i va haver de ser substituït pel mencionat Márquez per evitar més problemes.

A Pamplona també es va veure que Messi no acaba de tenir la forma necessària per desequilibrar, que a Iniesta li falten partits per estar en forma i que caldrà veure si Henry, que segons Guardiola farà callar moltes boques, torna en bones condicions. De moment, segons es va confirmar ahir, sembla que Abidal podrà jugar el decisiu partit de dimecres a la tarda, ja que el cop que va rebre al colze no és gaire greu i no l'impedirà formar part de l'onze inicial.