El Regal Barcelona va patir molt més del que s'esperava per guanyar un Estudiantes en estat pur, lluitador, valent, coratjós i que, no obstant això, suma la seva cinquena derrota consecutiva en cinc jornades, igualant el seu pitjor inici de lliga de la història. La victòria blaugrana va arribar acompanyada del gust amarg de les lesions de Basile, encara a la primera part, i Navarro, a la segona.

Els madrilenys van començar molt motivats, conscients de la seva inferioritat tècnica. El Barça va demostrar en tot moment la seva superioritat física i de qualitat, però no va poder trencar el partit. Al final del primer quart guanya va per tres punts (20-23) amb una cistella de Ricky. Però a la mitja part tornava a estar tot igualat.

Els primers cinc minuts de la represa van ser per a oblidar, amb un parcial de 3-2. Malgrat els despropòsits, el Barça va arribar al tram final amb més intenció de rematar el partit. I ho va aconseguir amb tres triples de Jaka Lakovic i 10 punts de Morris, que fins aleshores tenia un 0/6 en tirs de camp. Malgrat la seva lluita, l'Estudiantes no va evitar la derrota.