L'Olesa es va avançar molt aviat amb un golàs de Romero, que va fer un xut amb l'esquerra de gairebé quaranta metres i que va entrar per l'escaire de la porteria de Cravioto. Aquest gol va ajudar molt al conjunt del Baix Llobregat que va fer la millor primera part de la temporada. Per la seva banda L'Hospitalet va tenir una ocasió clara per desfer el gol local al minut 13. Jordi Martínez es va quedar sol contra el porter i Pujol, providencial, va treure una mà per salvar el gol. També l'Olesa va poder marcar en un bon xut de Pelegrín que va sortir lleugerament desviat. Durant el primer temps els locals van fer un bon futbol, però el segon gol no va arribar i es va anar al descans amb aquests avantatge mínima pels olesans. A l'inici de la segona part l'Hospitalet va sortir en tromba i disposat a capgirar el marcador. Els visitants van apretar molt i van posar en problemes a la línia defensiva local. Després de disposar de quatre córners a favor, Cristian Alfonso va xutar amb la cama esquerra des del límit de l'àrea i va empatar el partit. Aquest gol va posar les coses de cara al conjunt visitant i Jordi Martínez va resoldre un u contra el porter establint l'1-2. L'Hospitalet va ser molt superior durant el segon temps i la sentència va arribar quan Ros va cometre penal sobre Coromines. El mateix jugador va enviar la pena màxima a la xarxa. Els locals no van ser rival per l'Hospi durant la segona part i el conjunt visitant va doblegar sense problemes a l'Olesa. Tot i la derrota els del Baix Llobregat no van sortir descontents del terreny de joc ja que li van plantar cara a un conjunt que té per objectiu l'ascens a la Segona Divisió B. El joc dels olesans va millorant, durant la primera meitat van controlar davant un rival difícil, però aquesta millora de moment no es veu reflectida en els resultats, un factor clau i important per la delicada posició de l'Olesa, que continua cuer del grup 3 de Tercera. Els del Baix Llobregat afronten els propers compromisos amb la idea de començar a sumar, sobretot ara que el calendari els hi depara partits davant rivals directes per eludir el descens, partits que seran claus pel futur de l'Olesa a Tercera.