El jugador català dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol, va reivindicar la seva qualitat en el duel davant els Nuggets on la seva franquícia va caure, mentre que Rudy Fernández va passar gairebé distret en el triomf de Blazers en Oklahoma.

Els Lakers es va treure l'espina de la derrota davant Dallas amb una brillant actuació de Bryant i amb l'absència de Pau Gasol.

En el Pepsi Center, els Grizzlies van caure per un espectacular 133-123 en la seva visita a Denver Nuggets, on Marc Gasol va demostrar un altre cop que serà una peça bàsica en un equip on la defensa no funciona massa.

El conjunt de Memphis va voler tutejar en l'aspecte ofensiu a un dels millors equips de la NBA i la seva aposta no li va sortir bé, menys en el primer quart (35-40).

Carmelo Anthony, com va fer davant els Blazers, es va exhibir (42 punts), i va deixar clar que forma una parella letal amb el base Chauncey Billups (22 i 12 assistències). La parella local va deixar en res el gran partit de OJ Mayo (40) d´uns Grizzlies on el seu cinc va sumar dobles figures anotadores, entre ells Gasol que va fer 20 punts (7/9 en tir i 6/8 en lliures), secundant en anotació a l'escorta.

El pívot català va signar una gran primera part (15 punts), i es va diluir una miqueta en la segona, encara que també va afegir onze rebots, el millor visitant en aquesta faceta, i va repartir quatre assistències en més de 34 minuts en pista.

Els Lakers sense Pau

Per la seva banda, els Blazers es van endur el triomf a la pista dels Thunder d´Oklahoma City amb un bon partit de Steve Blake (18 punts) i un espectacular final de Brandon Roy per a segellar la victòria 74-83.

Brandon Roy (16 punts) no va començar bé el partit, però va ressorgir quan més ho necessitava la seva franquícia, sumant punts decisius en els últims quatre minuts que van donar el triomf als seus en un partit gris de Rudy Fernández.

L´aler balear no va quallar la seva millor actuació, ja que només va aconseguir anotar un punt i donar una assistència en els 13 minuts que va estar sobre la pista de l'Arc Arena.

Finalment, Els Angeles Lakers es van treure l'espina de la derrota encaixada davant Dallas i després d'una brillant actuació de Kobe Bryant (41 punts) es van dur el triomf davant els Hawks (118-110), en un duel molt renyit en la primera part i on els d´Atlanta van plantar cara als vigents campions.

Amb Bryant també van destacar Bynum i Odom, que van suplir l'absència de l'ala-pívot de Sant Boi, així com la gran activitat defensiva de Ron Artest, que van resultar claus per al triomf davant els Hawks on va destacar Joe Johnson, que va ficar 27 punts i va capturar 9 rebots.