El Puig-reig va rebre la visita del Taradell en un partit que va ser força igualat. Tots dos equips arribaven en situacions molt diferents al partit. Els locals necessitaven una victòria després de la derrota de la setmana passada davant de l'Avià. En canvi, el Taradell venia amb la moral carregada després de golejar el Berga. El partit va començar amb ocasions de gol per al Puig-reig, que des del primer minut va semblar una mica més precís que el seu rival. Els locals es van estavellar un cop rere l'altre contra Casanova, el porter del Taradell, que va tenir una bona actuació durant tot el partit.

Malgrat que era el conjunt de casa el que tenia el control de l'enfrontament, al minut 32 el Taradell es va avançar. Costa va intentar refusar una centrada dins l'àrea però va topar amb un davanter rival i al final la pilota va acabar dins de la porteria de Coll. El Puig-reig no va abaixar els braços per aquest gol tan desafortunat i va intentar empatar el partit abans d'arribar al descans. El Taradell estava molt segur en defensa i amb el marcador de cara va començar a recular. Els locals ho intentaven i insistien, però el gol no arribava i anaven passant els minuts. El Taradell va quedar amb un home menys quan Cavaller va veure la segona targeta groga per perdre temps. L'expulsió va donar ales als locals, que van veure possible la remuntada. El Puig-reig va passar a dominar el partit i el Taradell es va tancar per conservar la victòria, els visitants van cedir la pilota i no van xutar entre els tres durant els segons 45 minuts.

Tot i que els locals van tenir múltiples ocasions de gol, aquest es resistia i els jugadors locals començaven a desesperar-se. Quan faltava poc menys de deu minuts va arribar el gol de l'empat entre rebots i amb un pèl de fortuna. Després de tres xuts contra la porteria de Casanova, la pilota va caure a Marín, que la va empènyer dins la porteria per fer el gol tan buscat de l'empat. El Taradell ja no va tenir temps de reacció per tornar a posar-se davant. Els visitants van xutar a porteria a la desesperada per recuperar el seu avantatge, però els locals van saber conservar l'empat amb una bona defensa. El Puig-reig va aconseguir sumar un punt d'un partit que se li va posar molt costa amunt amb el gol en pròpia porteria. En canvi, el Taradell va sortir del camp amb la sensació d'haver deixat escapar tres punts que ja estaven guanyats.