El 16 de febrer del 2003, l'equip dle Bàsquet Manresa perdia per 82-51 i establia la marca negativa de punts anotats a l'ACB. Va ser en un partit que es va disputar dins del Centre de Tecnificació d'Alacant i ahir, en el mateix escenari, va estar ben a prop de rebaixar aquesta marca negativa. El Suzuki, que en el minut 25 només havia fet 31 punts, en tenia 43 quan faltaven quatre minuts quan Ivanov va fer un triple i en la recta final els homes de Ponsarnau van maquillar una mica el resultat.

La segona pitjor anotació que té el Manresa són els 52 punts en un partit al Palau Blaugrana (89-52) en la temporada 1990/91 i que era el debut de Pedro Martínez manant els manresans. D'altra banda, ahir es va confirmar que Alacant és una pista molt poc propícia: s'hi han perdut 8 dels 9 partits disputats en l'ACB. Un altre resultat engruixit va ser el 77-55 del gener del 2006 en el que va ser el darrer partit amb el Ricoh Manresa de Xavier Garcia.

El Manresa ostenta, això sí, un honor: el de la victòria amb menys punts. Va guanyar el 1995 a casa del Lleó per 47-53. Aquests cent punts també són la xifra conjunta més baixa del campionat; ahir, no hi van estar massa lluny els dos equips del Meridiano i el Suzuki amb els 125 convertits (71-54). I en els cinc primers minuts del tercer quart cal recordar un parcial que explica com va ser el partit d'ahir: 3-2 pèr als alacantins...