El Vila-real va aconseguir sortir ahir de zona de descens i ficar-hi l'Atlètic de Madrid després d'aconseguir una golejada balsàmica contra el Tenerife. Dos gols de Joseba Llorente i un de Pires, Rossi i Cani van donar la victòria al necessitat equip de Valverde.

Per la seva banda, el València no va fer un partit brillant al camp del cuer, del Màlaga, però es va imposar per 0-1, amb un gol del central David Navarro, que va aprofitar una errada del porter Munúa.

També continua en les posicions altes el proper rival a la lliga del Barça, el Mallorca de Gregorio Manzano, que ahir va merèixer un resultat més clar contra el Ràcing de Santander, al qual només va poder guanyar amb un gol del camerunès Webo. Fins l'últim moment va patir el Saragossa, que venia de la pallissa rebuda al Camp Nou, per superar l'Almeria (2-1). Es va avançar amb gols de Lafita i Pulido va veure com Juanma Ortiz reduïa distàncies. Finalment, en el darrer partit de la jornada, l'Spòrting va arrencar un meritori empat a un gol de la Corunya. Els gallecs es van avançar gràcies a una acció de Lassad, però els asturians van empatar a la represa amb una jugada de l'extrem Diego Castro.