El CH Castellet no va poder aguantar el ritme i la intensitat amb la que va jugar el CP Manlleu. Els osonencs es van endur el partit de Primera Catalana amb un clar 2-6, però el matx va tenir dues parts molt diferenciades. En la primera el Castellet va dominar i als deu minuts Jordi Mata marcava l'1-0. Els locals van saber defensar aquest resultat i marxaven al descans amb avantatge. Però en el segon temps el Manlleu va sortir a per totes i va capgirar el marcador fins l'1-4. Els santvicentins van fer l'últim intent amb el 2-4, però el CP Manlleu va aprofitar les superioritats per situar-se amb el 2-6.

En la resta d'equips del club santvicentí, els júnior van guanyar per la mínima (5-4) contra el Lloret em im matx molt igualat, les noies van guanyar 5-0 al Reus Deportiu, mentre els alevins, els benjamins i els prebenjamins van perdre contra CE Arenys (0-7), CH Mataró (2-4) i Sferic Terrassa (0-3), respectivament.