L'Institut Meteorològic rus ha previst temperatures sota zero i vent per a l'hora del partit de Lliga de Campions que enfrontarà demà a Kazan (18.30 hora catalana), capital de la república russa de Tatarstan, el Rubin local i el Barça. L'Institut espera també neu per demà, encara que no està confirmat que sigui abundant ni que caigui just a l'hora del partit.

El Barça s'ha endut a Rússia menjar mediterrani i roba d'hivern per combatre el fred. La clau, segons el metge en cap de la plantilla blaugrana, Ricard Pruna, passarà per mantenir "els hàbits que es treballen des de fa més d'un any, centrats en alimentació i suports vitamínics principalment". D'entrada, els responsables de l'equip van decidir viatjar a Rússia ahir al migdia per tenir més temps de descans. Respecte a la roba, Pruna explicava que el principal és que els jugadors vagin "ben abrigats amb malles, protectors de cos i guants". "Intentarem que s'hidratin bé, sobretot posant te i sopes calentes dins del vestidor. Finalment, es farà un escalfament més dirigit a la part muscular perquè el partit s'afronti amb les màximes garanties", va afegir el doctor.

El secretari tècnic del Barça, Txiki Begiristain, va assegurar avui que està "tranquil" davant la importància del partit de treure un bon resultat de Kazan, però es va mostrar inquiet per l'estat de la gespa de l'estadi tàrtar. "Si el terreny de joc està bé, estic tranquil. Crec que som superiors i el fet més important és que els jugadors escalfin bé", va explicar Txiki en referència al fred que hauran de patir els blaugrana.

El secretari tècnic també va dir que no es precipitaran amb la reaparició de Dani Alves, que s'ha recuperat en un temps rècord del trencament muscular sofert contra el Rubin al Camp Nou. El lateral brasiler va ser la gran novetat de la convocatòria de 19 jugador que va donar Pep Guardiola.