L'escorta Rafa Martínez, jugador santpedorenc del València Basket, es va proclamar aquesta setmana el jugador més valuós (MVP) de la cinquena jornada ACB. Martínez va contribuir amb 23 punts i un 24 de valoració al triomf per 81-74 del conjunt valencià davant del Caja Laboral. El bagenc va afirmar ahir que "el més important de tot és que l'equip va guanyar a un rival de molta categoria, amb el pavelló ben ple i l'afició molt bolcada amb nosaltres. Si guanyes i t'emportes el premi de millor jugador de tota la jornada, molt millor".

Segons Rafa Martínez, "aquest MVP és fruit de la confiança que tinc de l'entrenador Spahija i dels meus companys. Està clar que no és tan sols una arrencada de lliga bona per a mi, sinó també per a tot el club. Després dels dubtes que es van generar en el partit d'anada de l'Eurocup i al Palau Blaugrana es va fer una reacció molt bona". En aquests moments, el València té un balanç favorable de 4-1.

Pel que fa al Suzuki Manresa, la torçada de turmell que es va fer a Alacant el pivot Ahmad Nivins no es greu i no es va fer lesió. Quant a Àlex Llorca, avui reposarà per tal de recuperar-se pel fet que li va fer sortir l'espatlla dreta de lloc.