Amb la primera prova puntuable, diumenge va donar el tret de sortida la Copa d'Euskadi de ciclocròs. L'escenari de l'inici d'aquesta competició va ser el poble de Muskiz, a 15 km de Bilbao.

S'hi van desplaçar tres corredors bagencs, aconseguint uns destacats resultats. Xavier Martí va ocupar el tercer lloc en la categoria màster 40 després d'una excel·lent sortida en la que es va situar en primera posició; Xavier Alsina va ser setè en el competit grup de màster 30 ( va tenir problemes amb un tubular i va haver de canviar de bicicleta), i Adrià Martí va ocupar el 26è lloc entre els júniors.

La participació en aquesta primera cursa de la Copa d'Euskadi va comptar amb la participació de més de 50 corredors en les diferents categories establertes.